Diari Més

Actors de primer nivell a la nova temporada teatral de Valls

Joel Joan, Àgata Roca, Abel Folk, Àngels Gonyalons i Pere Arquillué marquen el cartell

L'espectacle 'Escape room' s'ha suspès i es programarà per la temporada 2019/2020.

L'espectacle 'Escape room' s'ha suspès i es programarà per la temporada 2019/2020.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els teatres de Valls comptaran amb actrius i actors de primer nivell aquesta nova temporada. Aquesta tarda s'han donat a conèixer al Teatre Principal els nous espectacles durant un programa de ràdio en directe. L’abonament portarà a Valls tres propostes amb Joel Joan, Àgata Roca, Abel Folk, Àngels Gonyalons, Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom amb els espectacles Escape Room, El llibertí i El preu, tots al Centre Cultural.

Escape Room serà l'obra que donarà el tret de sortida al nou curs el proper 16 de febrer, a les 21 hores.Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives són dues parelles d'amics de queden per fer un escape room al barri barceloní d'Hostafrancs, on s'ha trobat en un contenidor el cadàver d'un home esquarterat. El joc es convertirà en un infern que posa a prova la seva amistat fins a límits insospitats.

La segona obra de l’abonament és El Llibertí d'Eric-Emmanuel Schmit, amb la direcció de Joan Lluís Bozzo i interpretada per Abel Folk, Àngels Gonyalons, Annabel Totusaus, Elena Tarrats, Clara Moraleda i David Pintó. Aquesta comèdia o vodevil filosòfic sobre l'ètica ha esdevingut un dels grans èxits de la cartellera barcelonina i pujarà a l’escenari del Centre Cultural dissabte 9 de març, a les 21 hores.

El Preu, una versió dirigida per Sílvia Munt, estarà interpretada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom. La història tracta sobre l'enfrontament entre dos germans que parla de les conseqüències de les decisions. Aquesta es podrà veure dissabte 13 d'abril a les 21 hores.

L'abonament surt a la venda dimecres 12 de desembre a partir de les 12 h, tant a les taquilles del Principal com per internet (www.ticketea.com) i pel telèfon 902 044 226. El preu de l'abonament serà de 45 euros, amb el Carnet Amics dels Teatres, i de 55 euros sense aquest carnet. El carnet s’aconsegueix de manera gratuïta i prèviament a les taquilles centrals de Valls. Cada obra per separat tindrà un preu de 22 a 24 euros, segons zona, i de 16 a 18 euros amb el Carnet Amics dels Teatres, també segons la ubicació de l’espectador.

Més espectacles de gran format

La temporada oferirà dos espectacles més també de gran format al Centre Cultural. En l’apartat musical dissabte 30 de març arriba l’homenatge al mític grup Queen, que va liderar Freddy Mercurie, amb l’espectacle We love Queen.

Divendres 21 de juny al mateix Centre Cultural i dins els actes de la Festa Major de Sant Joan, el reconegut mag Yunke s’estrenarà a Valls amb el seu espectacle Conjuro. Després de ser proclamat Subcampió del Món i aconseguir l’Òscar de la màgia, ha obtingut el reconeixement internacional. Des de llavors ha mostrat del que és capaç de fer en mig món, visitant teatres d’Anglaterra, Estat Units, França, la Xina... El seu darrer, elegant i potent espectacle per a tots els públics poseeix una força hipnòtica i una enlluernadora posada en escena. El públic s’endinsarà en el món de la fantasia i il·lusió on qualsevol cosa serà possible.

Territori creatiu vallenc al Principal

Als cinc espectacles del Cultural, s’afegeixen quatre muntatges al Principal i un a la vela de Passabarret. Dins els actes del Dia de la Dona, divendres 15 de març, la companyia Les Fugitives presenten Veu de dona, amb Judit Corona, Mònica Molins, Maria Ten i la vallenca Laia Pujol. Aquesta unió de quatre peces teatrals breus protagonitzades per quatre dones molt diferents que reclamen a crits els seus drets és de creació pròpia, essent escrites per les pròpies actrius a partir d'una recerca interior.

Dijous 28 de març, l’Orquestra Barroca Catalana amb la soprano Marta Matheu, el baix Josep Ramon Olivé, les flautes de Marina Comas i Tian Goudarzi, i el violí i la direcció de Manfredo Kraemer, ofereixen les Cantates germàniques de Georg Philipp Telemann, Georg Friedrich Händel i Johann Sebastian Bach.

El Grup del Teatre Principal pujarà a l'escenari amb la seva adaptació dePeter Panels propers 5 i 7 d'abril.Finalment, dissabte 11 de maig el Principal presenta una proposta adreçada a públics joves que ha despuntat en la cartellera teatral: AkA (Also Known As), amb Albert Salazar.

Tanca la programació l'espectacle de l’artista argentí resident a Barcelona Loco Brusca amb The train... is gone!ala Vela de circ ubicada als Jardins de Casa Fèlix, el proper 18 de maig.

tracking