Diari Més

La Guia Gourmand premia set restaurants i hotels nacionals i estrangers

Presenten la 28a edició del llibre que puntua als restaurants i establiments per la seva qualitat

Una fotografia de família dels premiats.

La Guia Gourmand premia set restaurants i hotels nacionals i estrangersCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 28a edició de la Guia Gourmand ja és al carrer. Aquesta publicació, que va a càrrec de Fèlix Llovell i de Ramón Segú, ha vist la llum aquest dilluns a la tarda a Mas Passamaner, a la Selva del Camp, on els dos autors van explicar les seves visites a diversos restaurants tant catalans, com andorrans i, fins i tot, de països més llunyans, així com a hotels, ja que la guia també tracta de mostrar les virtuts d’establiments hotelers per poder fer aturada en un viatge gastronòmic.

La Guia Gourmand de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès l’ha editat Arola Editors i aviat es podrà trobar a les llibreries al preu de 20 euros. Són més de 300 pàgines on molts dels municipis catalans hi surten representats, perquè tot aquell que vulgui fer una aturada per dinar o sopar, pugui fer-ho amb coneixement de causa, sempre en l’opinió dels dos autors. La immensa majoria dels restaurants que es poden apreciar a la guia tenen notes altíssimes, no baixen del notable.

Per internet

La guia, a més, es pot consultar també a internet, concretament a www.guiagourmand.com. En aquesta edició de la guia hi ha hagut un total de 58 altes per 38 baixes d’establiments.

A banda, s'han entregat set guardons. El restaurant de l’any va ser el Mas Tapiolas de Santa Cristina d’Aro; l’hotel de l’any, l’hotel Monument Mas Passamaner; el celler de l’any, el Clos Galena del Molar; el restaurant revelació de l’any 2019 el Casa Macarrilla 1966 de Cambrils; el restaurant argentí de l’Any, Puerto Madero, de Cambrils; el producte de l’any, Borges Eco Natura, per la seva ametlla bio, de Borges; i, finament, el millor hotel d’Alemanya, que ha estat el Bareiss, a la Selva Negra.

tracking