Diari Més

Isabel Granollers i Roger Caparó guanyen el premi de la Biennal d'Art Gastronòmic

Els artistes han estat guardonats amb 3.500 euros cadascun per les obres 'Mise en place' i 'Paisatge al caliu'

Foto de família dels guardonats.

Isabel Granollers i Roger Caparó guanyen el premi de la Biennal d'Art GastronòmicCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’artista reusenca Isabel Granollers Juncosa i l’escultor riudomenc Roger Caparó Ferrant han estat els guanyadors de la 3a Biennal d’Art Gastronòmic de Cambrils per les obres Mise en place i Paisatge al caliu.

El jurat va decidir per unanimitat concedir aquest premi ex aequo de manera excepcional davant la qualitat dels dos treballs presentats, que tot i ser molt diferents tenen una estreta relació a nivell conceptual perquè parlen d’allò aparentment insignificant convertit en obra d’art.

El veredicte, que premia amb 3.500 euros cadascuna de les obres, s'ha fet públic avui durant l’acte de lliurament dels Premis Vila de Cambrils, que ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

També s'han conegut els noms dels guanyadors dels altres tres Premis Vila de Cambrils: del 8è Premi de Narrativa Marítima Josep Lluís Savall, el 7è Premi de Poesia i el 28è Premi de Fotografia.

L’obra Macondo Beach de l’escriptor balear Sebastià Bennassar Llobera s'ha emportat el premi de narrativa marítima, dotat amb 3.000 euros i publicació de la novel·la per part de Cossetània Edicions dins la col·lecció Notes de Color.

D’altra banda, el primer Premi de Poesia Vila de Cambrils, dotat amb 500 euros, ha anat a parar a l’obra Escletxa escrita pel compositor Ramon Humet Coderch de Vilanova d’Escornalbou. El segon premi, dotat amb 200 euros, ha estat per Quatre estacions de pas i un viatge solitari de José Luis Herrera d’Abrera.

Finalment, el premi al Millor Autor de Saló de Fotografia, dotat amb mil euros, s'ha atorgat a Istvan Kerekes, d’Hongria, que ha estat seleccionat entre 175 autors i autores provinents de 39 estats, que han presentat un total de 2.224 fotografies. Seguidament, s'han lliurar una quarantena de guardons i una quarantena de mencions en les seccions de monocrom, lliure en color, retrat i viatges. L’exposició de les obres seleccionades es pot visitar a la Sala Àmbits del Centre Cultural.

Després del lliurament de guardons i la presentació dels corresponents autors i obres, l’acte ha continuat amb la inauguració de l’exposició de les 16 obres seleccionades de la 3a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic, que es podrà visitar fins el 8 de febrer.

tracking