Diari Més

Solidaritat

Èxit de la primera concentració motera solidària de Roda de Berà

La finalitat era recaptar fons per ajudar una nena de 9 anys que pateix una lesió cerebral sense diagnòstic

L'acte pretenia recaptar fons per ajudar una nena que pateix una lesió cerebral sense diagnòstic 

Èxit de la primera concentració motera solidària de Roda de BeràCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Moteros de Catalunya i Moteros d’Espanya juntament amb l'Ajuntament de Roda de Berà han organitzat aquest diumenge unaconcentració motera solidària.La finalitat era recaptar fons per ajudar a la nena Sara Cortés, qui amb tan sols 9 anys pateix una lesió cerebral sense diagnòstic causada per una neuropatia degenerativa. Amb aquest objectiu, la zona d’aparcament del camp de futbol municipal es va omplir del rugit dels motors i de l’olor de la benzina, per acollir la participació de prop de 500 motos durant tota la jornada.

La cita es va iniciar passades les 9 del matí i es va allargar fins les 5 de la tarda, ininterrompudament. D’entre les activitats organitzades per recaptar fons i atraure el major nombre de visitants va haver-hi sorteigs, animacions infantils i pintacares, una desfilada de pin-ups, un circuit d’educació viària infantil, food trucks, begudes, o un concurs a la motocicleta més lenta.

Els organitzadors, Rafael Freire, Jonathan González i Raül Algaba, asseguren estar sorpresos per l’èxit assolit i ja es plantegen preparar una segona concentració de cara a la primavera vinent. Entre els participants hi va haver l'alcalde, Pere Virgili, i les regidores Cèlia Treserres i Isabel Mondéjar.

tracking