Diari Més

Solidaritat

Un concert de Fito Luri recaptarà diners per un nen de 2 anys amb paràlisi cerebral

L'actuació tindrà lloc l'1 de desembre al Casal Riudomenc de Riudoms

En Nikolai va patir un infart cerebral en el moment del part.

Un concert de Fito Luri recaptarà diners per un nen de 2 anys amb paràlisi generalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concert que el músic reusenc Fito Luri oferirà el pròxim 1 de desembre a Riudoms serà solidari i recollirà fons per ajudar un nen que pateix paràlisi cerebral, segons ha informat la promotora Empenta Cultural, organitzadora del cicle Accents, on s'inscriu el recital.

L'1 de desembre, Luri, de 47 anys, presentarà el seu setè disc, Cru, que inclou cançons com Ser gota d'aigua, Mal al cos, Entre el cor i el cel, Cartes trobades, Sara o Del cor a la boca, que interpretarà al casal Riudomenc acompanyat per la seva banda -dos guitarristes, baix, bateria i ell-.

Segons aquesta promotora, Fito Luri donarà una tercera part de la recaptació dels discos venuts al petit Nikolai, que va patir un infart cerebral en el moment del part.

També també Vermut Miró, que patrocina Luri, col·laborarà amb aquest projecte que té com a objectiu recollir diners per dotar d'una sala de psicomotricitat al domicili del nen.

Amèlia Gironès és la mare d'en Nikolai, un nen de Tarragona que ara té poc més de 2 anys i que va patir un infart cerebral en el moment del part, i està diagnosticat de paràlisi cerebral.

Els pares de Nikolai des del principi han recorregut tot l'Estat per trobar la millor rehabilitació per al seu fill, i per això necessiten proporcionar-li una sala de psicomotricitat a casa seva perquè totes les teràpies i tècniques que els professionals apliquen al petit Nikolai les puguin portar a terme dia a dia a casa.

És per això pel que s'ha posat en marxa una campanya solidària per recaptar fons per a la sala de Nikolai, de manera que de cada disc venut l'1 de desembre a Riudoms, 5 euros aniran íntegres a la causa.

A més, Vermuts Miró obsequiarà amb una ampolla de vermut cada compacte de Cru venut. El preu del CD serà de 15 euros.

La sala de psicomotricitat té un cost de 1.116,99 euros i, una vegada aconseguida aquesta quantitat, acabarà la campanya solidària.

Si el dia de la presentació de Cru no s'arriba a la quantitat esperada, es duran a terme noves accions solidàries.

Fito Luri va treballar diversos anys a l'hospital Joan XXIII de Tarragona fins que va poder dedicar-se plenament a la música, i la mare de Nikolai és infermera al mateix centre, pel que van compartir moltes hores de vida hospitalària.

Les entrades anticipades per al concert de Fito Luri a Riudoms ja estan a la venda en www.casalriudomenc.cat al preu de 10 i 8 euros. El dia del concert valdran 14 i 12 euros.

tracking