Diari Més

Un centenar de treballadors de PGI es concentren per defensar el seu conveni tèxtil

El president del Comitè d'Empresa de CCOO assegura que l'empresa vol suprimir el pacte intern

Els treballadors s'han concentrat a les portes de l'empresa situada al

Un centenar de treballadors de PGI es concentren per defensar el seu conveni tèxtilCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar de treballadors s'han concentrat aquest migdia a les portes de l'empresa PGI Spain de la Selva del Camp, que es dedicaa la fabricació de teixits de polipropilè. La protesta s'ha dut a terme entre les 13 i 15 hores a les intal·lacions del Polígon Industrial de la Drecera i s'han reunit els treballadors dels diferents torns. El president del Comitè d'Empresa de CCOO, Juan Carlos Martínez, ha valorat la concentració com «un èxit» i ha valorat la implicació del personal.

La plantilla de PGI s'ha manifestat per defensar el conveni de la indústria tèxtil i de la confecció vigent i del seu pacte intern que contempla millores, entre elles més compensacions. Segons Martínez, la companyia vol «suprimir-lo, la qual cosa permetria congelar els salaris dels treballadors». «Volem que PGI apliqui l'acord que es va signar a nivell estatal», assegura Martínez.

Els sindicats CCOO i CGT porten tot l'any negociant amb l'empresa però sense arribar a cap acord. Durant la concentració, PGI Spain ha emès un comunicat i, tot i que, Martínez explica que no ha estat «molt favorable», espera que l'empresa reaccioni i es puguin iniciar noves negociacions.

No obstant això, el president del Comitè d'Empresa de CCOO ha afirmat que si les negociacions no es desbloquegen, el comitè d’empresa convocarà noves protestes per a finals de desembre.

tracking