Diari Més

Laboral

La plantilla de PGI de la Selva es concentrarà dijous per a defensar el conveni del tèxtil

Si les negociacions no es desbloquegen, el comitè d'empresa convocarà vaga per a finals de desembre

Imatge de la factoria de PGI al polígon la Drecera de la Selva del Camp.

Mobilització a l'empresa PGI de la Selva per l'acomiadament de 14 treballadorsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors de l'empresa de PGI Spain, situada al polígon industrial de la Selva del Camp, es concentrarà aquest dijous22 de novembre, entre les 13 i les 15 hores. La plantilla es reunirà ales portes de l’empresa per defensar el Conveni de la indústria tèxtil i de la confecció actualment vigent i del seu pacte d’empresa. Els treballadors ho van acordar en assemblea, després de rebutjar la darrera proposta de l’empresa en les negociacions.

Des del sindicats CCOO i CGT asseguren que la direcció de PGI Spain només vol negociar un pacte per a l’any 2018 i planteja eliminar la clàusula que limita la compensació i absorció, una proposta que veuen inassumible. El comitè d’empresa ha reivindicat mantenir l’actual pacte per garantir que els increments salarials siguin reals. També demanen que s'apliqui el conveni tèxtil vigent i que els increments salarials per als propers 3 anys estiguin en línia amb el que marca l’Acuerdo para el Empleo y la Negociación Colectiva (AENC).

La concentració de dijous serà la primera acció de mobilització, tot i que siles negociacions no es desbloquegen, el comitè d’empresa convocarà vaga per a finals de desembre.

tracking