Diari Més

Societat

En marxa un projecte per millorar la comprensió lectora dels infants a la Biblioteca de Constantí

Parelles formades per alumnes de 4t de primària i voluntaris es troben una hora a la setmana per treballar la lectura

La primera sessió del projecte es va realitzar amb la presència de les famílies el passat 19 de novembre.

En marxa un projecte per millorar la comprensió lectora dels infants ala Biblioteca de ConstantíAjuntament de Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Biblioteca Municipal de Constantí ha engegat el projecte ‘Lexcit’, el qual pretén millorar la comprensió lectora dels infants. En el marc d’aquesta iniciativa, una desena de parelles formades per alumnes de quart de primària i voluntaris es troben una hora a la setmana per treballar la comprensió lectora. La primera sessió es va realitzar el passat dilluns 19 de novembre i va comptar amb la presència de les famílies.

Lecxit-Lectura per a l’èxit educatiu és un projecte promogut per la Fundació Bofill, l’Obra Social “La Caixa” i la Generalitat de Catalunya. A Constantí s’implementa gràcies a la col·laboració de les escoles del municipi i la Biblioteca Municipal.

Des de l’inici del curs escolar s’han buscat persones voluntàries per participar-hi. La tasca del voluntariat és acompanyar la lectura d'un infant, ajudar-lo a gaudir-ne, motivar-lo i esdevenir un referent lector. Els interessats en el voluntariat poden contactar amb la Biblioteca al telèfon 977.520.692 o biblioteca@constanti.cat. Les inscripcions estaran obertes durant tot el curs.

tracking