Diari Més

Denuncien que L'Encanteri ha obert 25 nits per acollir banquets de boda

El restaurant no compta amb la llicència necessària i l’Ajuntament va requerir que cessés l’activitat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant l’Encanteri de Vilallonga del Camp ha rebut fins a vuit denúncies durant aquest estiu per haver obert durant els caps de setmana i haver acollit banquets –principalment bodes– tot i que, a principis d’any, l’Ajuntament va instar l’establiment a cessar l’activitat fins que no regularitzés la seva situació.

Veïns que viuen al voltant d’aquest restaurant afirmen que ha obert fins a dotze caps de setmana entre els mesos de maig al setembre i almenys 25 nits. L’establiment no ha deixat d’acollir banquets de boda i, d’això, en tenen plena constància, ja que han hagut de patir el soroll i la música d’envelat on se celebren els banquets fins a altes hores de la nit. Arran de la denúncia d’un particular, el consistori va tenir coneixement de què l’establiment no tenia llicència per a desenvolupar l’activitat de restauració en la modalitat de saló de bodes i banquets i va donar un curt termini al local per tancar fins que no regularitzés la seva situació.

Els veïns sostenen que, durant tots aquests mesos, ha estat contractant banquets, tot i no tenir permís per fer-ho, com ho constata el fet que, el passat 17 d’octubre, l’Ajuntament de Vilallonga del Camp publiqués l’edicte on informava que l’empresa Gagrup VI S.L. havia presentat a tràmit la sol·licitud d’autorització d’usos i obres de caràcter provisional per a l’activitat de restauració amb saló de bodes i banquets. Sotmetia el projecte presentat a informació pública en un període de vint dies. L’edicte va ser publicat a Butlletí Oficial de la Província de Tarragona el passat 29 d’octubre i els veïns tenen previst presentar al·legacions. Els veïns han presentat fins a vuit denúncies contra l’establiment durant aquests mesos i disposen d’imatges on es pot veure i escoltar l’activitat a la zona de banquets del restaurant amb un volum que es pot escoltar des de la llunyania.

El litigi entre el grup de veïns de Vilallonga del Camp i el restaurant parteix de 2017, quan ja van denunciar els nivells de soroll que havien de patir durant les nits i van qüestionar l’actuació del consistori en tot aquest afer.

En primer terme, el restaurant l'Encanteri i la polèmica instal·lació on se celebren banquets.

Denuncien que L'Encanteri ha obert 25 nits per acollir banquets de bodaCedida

tracking