Diari Més

Catorze restaurants de Salou oferiran menús amb el calamar com a protagonista

Les jornades gastronòmiques se celebraran del 23 de novembre fins al 9 de desembre

L

Catorze restaurants de Salou oferiran menús amb el calamar com a protagonistaAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou acollirà les cinquenes jornades gastronòmiques del calamar del 23 de novembre fins al 9 de desembre. Un total de 14 establiments elaboraran menús amb calamar amb preus que oscil·laran entre els 16 i els 88 euros.

Els que hi participen enguany són: Bandarra 2.0, O Mar, La Morera, La Cova del Bou, Bar Cafeteria La Rambla, Deliranto, Cook and Travel, Caffe di Mare, Sapore di Mare, 4R GastroBar, Restaurant Moss, Terrassa Club Nàutic, Le Sommelier i El Totxo Taverna.

Es poden consultar tots els menus al següent enllaç.

Un concurs de receptes

També s’ha creat un concurs per recollir receptes del calamar i es podrà guanyar un xec de 60 euros per a consumir en qualsevol dels restaurants participants. Els interessats poden enviar una recepta de la cuina del calamar on hi hagi aquest mol·lusc com a element principal.

S’hauran d’especificar els ingredients per a quatre persones i els passos que s’han de seguir per a cuinar el plat. El concurs només és vàlid per a les persones residents a Salou. La recepta no cal que sigui pròpia però cal que l’usuari sigui capaç de cuinar-la. No és necessari que hi figuri cap fotografia acompanyant la recepta i s’haurà d’enviar per correu a la direcció electrònicasaloufoodexperience@gmail.como per missatge privat al Facebook Messenger de Salou Food Experience fins al 15 de desembre.Una vegada acabada la campanya s’enregistrarà un vídeo amb la persona guanyadora cuinant la recepta seleccionada.

tracking