Diari Més

Política

Vox instal·larà taules informatives a Torredembarra, Valls, el Vendrell i Reus aquesta setmana

Demà dimarts oferirà informació sobre el partit a la plaça del Castell a la Torre de 10h a 14h

Imatge d'arxiu d'una parada de VOX al municipi de GAvà.

Vox instal·larà taules informatives a Torredembarra, Valls, el Vendrell i Reus aquesta setmanaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La formació d'ultradreta Vox instal·larà taules informatives durant tota aquesta setmana a diverses poblacions de Tarragona. Demà dimarts, es donarà a conèixer el partit des de la plaça del Castell de Torredembarra, de deu del matí a dues del migdia. Des de Vox s'assegura que l'objectiu és informar sobre el partit a la ciutadania i resoldre qualsevol dubte. Jordi Fernández, coordinador de Vox i secretari provincial, estarà al capdavant de la taula informativa a Torredembarra, per a la qual, l'Ajuntament ha atorgat els permisos pertinents.

Dimecres, el partit d'ultradreta es traslladarà a Valls i instal·larà un petit envelat al carrer de la Vallvera (davant del Mercadona) de deu a dues del migdia. La taula informativa es tornarà a instal·lar dissabte, 24 de novembre, al mateix lloc i en la mateixa franja horària.

Divendres, Vox tindrà taula informativa a Reus, al passeig Prim (a l'altura del número 17) d'onze a una del migdia. Dissabte, la formació tornarà a la capital del Baix Camp, en aquest cas al barri Gaudí, on oferirà informació de deu del matí a una del migdia.

També divendres, Vox Tarragona es desplaçarà fins al Vendrell per oferir informació a tothom qui s’hi acosti a la taula. Ho farà de deu a dues del migdia, al carrer Doctor Robert, número 10.

tracking