Diari Més

Política

Roc Muñoz, reelegit com a alcaldable socialista a la Canonja

Entre els objectius de cara a la nova legislatura hi ha la creació d'un centre de dia per a persones grans

Roc

Roc Muñoz, reelegit com a alcaldable socialista a la CanonjaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actual alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, ha estat reelegit com a alcaldable socialista a les eleccions municipals del 2019. La candidatura de Muñoz ha obtingut el vot unànime del centenar d’afiliats i simpatitzants socialistes que han participat a l’assemblea convocada.

Muñoz ha remarcat que «els socialistes ens presentem a aquestes eleccions després de donar compliment al programa electoral amb el que vàrem concórrer a les eleccions de 2015. Els socialistes som gent de paraula i una opció segura de bon Govern».En els darrers comicis de 2015 la candidatura socialista liderada va obtenir el 61% dels vots i la majoria absoluta amb 10 regidors.

Els objectius per als propers quatre anys es fixaran en els equipaments i serveis en l’àmbit de la salut, educació, esport i l’atenció a la gent gran. «Crearem el centre de dia que la Canonja necessita per donar resposta a les necessitats reals dels nostres majors», ha assegurat Muñoz.

La formació està treballant per «incorporar gent nova a un projecte de progrés amb experiència i garantia de gestió», ha conclòs el nou alcaldable.

tracking