Diari Més

Societat

La Fundación Francisco Franco vol obrir una delegació a Tarragona

Ha fet una creida per a trobar representants ala capital tarragonin

Foto difosa per EFE el 1940 de l'entrevista de Franco y Hitler a Hendaya. La imatge dels dictadors va ser superposada.

La Fundación Francisco Franco vol obrir una delegació a TarragonaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona podria comptar, en un futur no gaire llunyà, amb una delegació de la Fundación Francisco Franco. Així ho assegura el diari El Periódico, que explica que el president de la fundació es va reunir amb altres membres per iniciar una expansió de l’entitat franquista a Catalunya.

Una seixantena de persones encapçalades per el president de la fundació dedicada al dictador, el general retirat Juan Chicharro, es van reunir fa tres setmanes en un restaurant de la Diagonal de Barcelona. La finalitat de la trobada és iniciar l’expansió de la fundació franquista a Catalunya, segons informa el citat mitjà.

De fet, la Fundación Francisco Franco ja tindria diversos candidats per ser nombrats delegats a Girona i Barcelona. En canvi, encara no hi ha candidats a ser nomenats delegats a Tarragona i Lleida. És per això que la fundació va fer una crida, el passat 27 d’octubre, «a totes les persones que vulguin implicar-se en la defensa de la veritat històrica» amb l’objectiu de «reestablir i instal·lar delegacions en províncies». La fundació hauria rebut ofertes de «voluntaris de 35 províncies», tal com informen a El Periódico.

tracking