Diari Més

Institucional

El subdelegat del Govern a es reuneix amb la Cònsul General del Marroc a Tarragona

En la trobada, Joan Sabaté i Saloua Bichri han treballat per refermar la integració de la comunitat marroquí i van reforçar les bones relacions entre ambdues institucions

El subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, i la Cònsul General del Marroc a Tarragona, Saloua Bichri.

El subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, i la Cònsul General del Marroc a Tarragona, Saloua Bichri.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté Borrás, ha rebut en una visita institucional a la Cònsol General del Regne del Marroc a Tarragona, Lérida i Aragó, Saloua Bichri. En la trobada, Sabaté i Bichri van treballar per refermar la integració de la comunitat marroquina, a més de reforçar les bones relacions que hi ha entre ambdues institucions.

El subdelegat del Govern i la Cònsul asseguren així que la comunitat marroquina està raonablement ben integrada i que cal enfortir aquesta integració a través de l’educació, tant en les escoles com en programes culturals. També van abordar diversos temes d’interès comú, com promoure el turisme, apostar per diàleg en els diferents àmbits culturals i la cooperació des de la col·laboració.

La reunió també ha tingut l’objectiu d’estrènyer els ponts entre les dues cultures, eliminar els clixés que encara existeixen avui en dia i mantenir la relació fluida entre les institucions.

tracking