Diari Més

Política

Crits contra Carrizosa en la seva visita a Valls

Els manifestants l'han increpat i li han cantat el 'Passi-ho bé'

La gent ha cantat a Carrizosa el 'Passi-ho bé'.

Crits contra Carrizosa en la seva visita a Valls@Arran_Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carlos Carrizosa, diputat de Ciutadans al Parlament, ha estat rebut aquest matí a Valls amb xiulets i una forta escridassada. El polític ha visitat la ciutat junt a altres membres de la formació taronja perquè Ciutadans es presentarà per primer cop a les eleccions municipals a Valls el proper 2019.

Una cinquantena de persones s'han concentrat a les 11.45h a la Plaça del Blat, convocats per l'Esquerra Independentista de Valls, per tal de mostrar el seu rebuig a la presència de Carrizosa a la capital del Baix Camp. En aquest indret s’ha produït una gran xiulada contra el polític, a qui han cridat consignes comamb consignes com «fora feixistes dels nostres barris» i «llibertat presos polítics». inclús li han cantat el ‘Passi-ho bé’. De fet, tal com es pot veure en els vídeos, en algun moment hi ha hagut creuament de ‘càntics’ entre els polítics de Ciutadans i els manifestants.

Carrizosa s’ha passejat des de la plaça del Blat fins la Font de la Manxa, on la formació taronja ha instal·lat un estand. Durant la seva caminada, els crits contra ell i la formació taronja han continuat. «No ens callaran per molt que ens cridin aquells que no toleren que hi hagi altres ideologies a Catalunya», ha afirmat Carrizosa després de la visita, qui considera que ha patit un «escarni» per part d'uns «intolerants».

El diputat també ha aprofitat per retreurea l'alcalde Albert Batet (PDeCAT) que no mantingui neutralitat política «ni a la institució ni al carrer», en una plaça plena de llaços grocs. També li ha argumentat que el seu comentari sobre els castellers va ser «tret de context». Ha respost així a una recent piulada de l'alcalde en la qual exigia a Ciutadans, coincidint amb la seva visita a Valls, una disculpa per aquest comentari en el qual, segons Batet, el diputat de Cs va menystenir els castellers per atacar el president Torra.

D'altra banda, en relació al fet que Batet vulgui una condemna arran les agressions d'uns encaputxats que treien llaços grocs i estelades contra uns veïns de Valls, Carrizosa l'ha instat a què ell també condemni l'atac amb pintura al domicili del jutge Llarena.

Carrizosa considera «ridícul» que Torra col·loqui una placa per recordar la «fuga de la justícia» de Puigdemont

En la seva visita a Valls, Carrizosa ha qualificat d'«acció ridícula» la intenció del president Torra de col·locar una placa commemorativa al Palau de la Generalitat, en record del 155 i dels set mesos que van passar des que Puigdemont va marxar a Bèlgica i s'hi va investir un nou Govern. Per a Carrizosa, no es tracta d'un exili, sinó «una fuga de la justícia» de Puigdemont. «Va cometre un rosari d'il·legalitats i després no va tenir la valentia de donar la cara», ha dit, per la qual cosa no el considera mereixedor de cap placa. A la vegada, ha retret al president la seva visita a Euskadi i li ha demanat que deixi de fer «bolos» per «promocionar» la independència i «fer d'advocat» d'Otegi.

El portaveu parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, atenent els mitjans de comunicació, mentre darrere hi ha un grup de persones protestant, en una visita a Valls.

Carlos Carrizosa, Ciutadans, placa, bolos, Valls, Generalitat, Cs, Torra, Euskadi, visitaACN

Carlos Carrizosa i membres de la formació de Cs a Valls, aplaudint davant l'Ajuntament, a la plaça del Blat, com a reacció a la protesta d'un grup de persones de col·lectius antifeixistes.

Generalitat, bolos, placa, visita, Cs, Euskadi, Valls, Carlos Carrizosa, Ciutadans, TorraACN

Pla obert del portaveu parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, somrient entremig d'una multitud a Valls, mentre darrere hi ha un grup de persones protestant, en una visita la capital de l'Alt Camp. Imatge del 14 de novembre del 2018

Valls, visita, Carlos Carrizosa, bolos, Cs, placa, Euskadi, Torra, Generalitat, CiutadansACN

tracking