Diari Més

Convocats els Premis CDO als millors olis d'oliva verge extra 2018

Els guardons volen reconèixer la feina i l’esforç dels productors d’oliva verge extra del Camp i l’Ebre

Els participants es poden inscriure als guardons fins el 23 de novembre.

oli d'oliva verge extra, Premis CDOCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus han convocat una nova edició dels Premis CDO (Centre de Desenvolupament de l'Oli) als millors olis d'oliva verge extra 2018. L’objectiu dels guardons és reconèixer la feina i l'esforç dels productors d'oliva verge extra del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre i revalorar els seus olis. Els participants poden inscriure's fins les 15h del proper 23 de novembre.

Podran optar a aquests guardons tots els olis que provinguin d'almàsseres de la demarcació degudament registrades en el Registre d'Indústries Agroalimentàries de Catalunya i inscrites a les Denominacions d'Origen Protegides Baix Ebre - Montsià, Siurana o Terra Alta. Cada almàssera pot presentar un sol oli a concurs i haurà de ser de dipòsits situats a les instal·lacions pròpies. L'oli participant ha de ser de la campanya 2018 i la mostra presentada ha de procedir d'un lot homogeni de 500 litres com a mínim.

Els olis d'oliva verge extra de producció convencional i ecològica presentats a concurs es classificaran en tres grups: Fruitat verd amarg, Fruitat verd dolç i Fruitat madur. El jurat atorgarà un premi i un accèssit a cadascun dels tres grups. Els premis consistiran en la compra dels olis embotellats guanyadors per un import de 1.500 euros a cadascuna de les categories, per part del Centre de Desenvolupament de l'Oli. D'aquesta manera, la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus podran promocionar-los a través de diferents accions. A més, les almàsseres podran fer menció del premi a l'etiqueta dels envasos de l'oli d'oliva verge extra. Els premis es lliuraran el 14 de desembre al Palau Bofarull de la Diputació a Reus

tracking