Diari Més

Xavi Sarrià i Auxili actuaran a la VIII edició de l'Aglà Festival

L’esdeveniment tindrà lloc el 24 de novembre al Pavelló Poliesportiu de Vandellòs

Xavi Sarrià és una de les noves confirmacions de l'Acampada Jove 2018.

Xavi Sarrià i El Cor de la Fera, Germà Negre i Prozak Soup se sumen a l'Acampada Jove 2018ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Aglà Festival, organitzat per l’Associació de Joves de Vandellòs amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, arriba a la seva 8a edició. L’esdeveniment tindrà lloc el proper 24 de novembre a al Pavelló Poliesportiu de Vandellòs i comptarà amb l’actuació de Xavi Sarrià, Auxili i l’espectacle infantil Reggae per Xics.

La festa s’iniciarà a les 18h amb l’espectacle Reggae per Xics que farà gaudir tant als grans com als més petits. A partir de les 23.30h els assistents al festival gaudiran d’una nit de música de la mà dels grups Xavi Sarrià i Auxili. Com és habitual, dj OGT i dj CEBA tancaran la nit.

Les entrades del concert de tarda es podran adquirir a taquilla el mateix dia per un preu de 5 euros . Pel que fa a les de la nit, ja es poden aconseguir de forma anticipada per un preu de 6 euros als punts de venda físics (Cooperativa Agrícola de Vandellòs i Bar de Baix Rasquera) i també de forma online en aquest web. A taquilla, les entrades tindran un preu de 10 euros.

tracking