Diari Més

Una campanya promocional de Catalunya premiada com a millor anunci turístic del món

A l'audiovisual, apareix Tarragona i la seva catedral i les platges de la Costa Daurada, entre altres indrets

Imatge de l'espot 'La ruta de l'atzar' amb la catedral de Tarragona de fons.

Un espot de Catalunya premiat al festival The Golden Gate de BerlínYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'espotLa ruta de l'atzarde l'Agència Catalana de Turisme, on es promociona Catalunya, ha rebut el premi del Comité Internacional de Festivales de Films Turísticos (CIFFT). L'anunci ha estat seleccionat entre 3.078 espots de 106 països diferents que s'han presentat al 'Grand Prix CIFFT for the World Best Tourism film 2018'. El nom del guanyador s'ha donat a conèixer a Viena.

El film creat per la productora Charles Barcelona formapart de la campanya de promoció de Catalunya en motiu de l'Any del Turisme Cultural. La ruta de l'atzar ha guanyat també alfestivalITB d'Alemanya, Tourfilm de Letònia, ITFF de Bulgària, el Festival de Estambul, el TFFC de Terres de l’Ebre, el TKV de la República Checa i el TFF de Portugal.

A la peça audiovisual, dues noies viatgen per diferents indrets de Catalunya. Tarragona hi té molta presència a l'espot, on hi surt la catedral i la seva panoràmica. També apareix la Costa Daurada amb les seves platges, la Cartoixa d'Escaladei, Montserrat, la Costa Brava, Lleida, entre d'altres.

tracking