Diari Més

La CUP de Torredembarra denuncia la presència de grups d'extrema dreta «encaputxats i armats»

La formació assegura que aquest col·lectiu ha retirat la pancarta que demana la llibertat dels presos políctics

Imatge de la façana consistorial sense la pancarta

L'Ajuntament de Torredembarra desperta sense la pancarta de 'Llibertat presos polítics' a la façanaAjuntament Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP de Torredembarra ha denunciat que «grups d'extrema dreta armats i encaputxats» hagin retirat per la nit i per segon cop la pancarta que reclama la llibertat dels presos polítics de la façana de l'Ajuntament. La formació política critica que aquesta gent «s'han pogut passejar pel centre del poble amb total impunitat», fins al punt que la policial local no en tenia constància.

En un comunicat els cupaires asseguren que hi ha un agent del cos policial «que es dedica a treure llaços amb un ganivet i a amenaçar als ciutadans que el miren sorpresos».

Per això, demanen que l'Ajutament obri una investigació «per saber si s'està filtrant informació interna de la policia local» i en cas de veritat que «se'n depurin les responsabilitats». Tanmateix, lamenten la «inacció del govern municipal» i la «parcialitat d'un sector de la Policia Local» davant les manifestacions polítiques al municipi.

tracking