Diari Més

Se salta un semàfor en vermell i acaba detingut per haver robat la moto que conduïa

Els agents van iniciar una persecució fins aconseguir arrestar l’individu, el qual portava tornavisos, una navalla, una llanterna i un guant

L'individu va ser detingut al carrer Masricart.

Se salta un semàfor en vermell i acaba detingut per haver robat la moto que conduïaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de la Canonja va detenir, el passat dissabte 10 de novembre, un home com a presumpte autor dels delictes de furt i ús de vehicle i atemptat, resistència i desobediència greu als agents de l’autoritat. Els agents i l’arrestat van protagonitzar una persecució després que l’home se saltés un semàfor en vermell i intentés fugir de la policia. En aconseguir detenir-lo, els agents van comprovar que la moto que conduïa havia estat robada a Bonavista. A més, l’home portava a sobre diversos tornavisos, una navalla, una llanterna i un guant.

Els fets van passar poc després de les 8h de dissabte, quan una patrulla de la Policia Local va observar com el conductor d’un ciclomotor que anava sense casc es saltava el semàfor en vermell del carrer Manuel Carrasco i Formiguera amb Escultor Martell. Els agents van fer senyals lluminoses i acústiques al conductor perquè s’aturés, però aquest no va fer cas de les ordres i va iniciar una fugida tot entrant en contra direcció al carrer Garrigues. Allà, l’home va llançar el ciclomotor i va marxar corrents i els agents van iniciar una persecució a peu.

Els agents finalment van interceptar l’individu al carrer Masricart quan es disposava a amagar-se a un local. En el moment de reduir-lo, l’home va intentar agredir als agents tot empenyent un d’ells. Un cop detingut, els policies van escorcollar l’arrestat, el qual portava diferents tornavisos, una llanterna, un guant i una navalla d’uns 10 centímetres de fulla a les butxaques.

Finalment, l’home va confessar que la moto no era seva, sinó que se l’havia trobat tirada a Bonavista. Per la seva banda, els agents van observar que el vehicle no tenia claus i tenia el bombí forçat, motiu pel qual es va detenir a l’home per un presumpte delicte de furt i ús de vehicle, atemptat, resistència i desobediència greu als agents de l’autoritat.

tracking