Diari Més

La Fira de l'Oli de Riudoms reparteix 1.500 esmorzars durant el matí

La Cooperativa celebra l’èxit de públic

Al llarg del matí els visitants van poder degustar l'oli nou.

La Fira de l'Oli de Riudoms reparteix 1.500 esmorzars durant el matíOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant l’esmorzar popular organitzat amb motiu de la Festa de l’Oli Nou, ahir a Riudoms, es van repartir fins a 1.500 plats. «Ha estat un èxit rotund, hem començat a les nou del matí i, abans d’obrir portes, ja hi havia una cua molt llarga», explicava ahir el president de la Cooperativa Agrícola de Riudoms, Salvador Gras. L’èxit de públic quedava també reflectit en la venda al detall de l’oli a l’agrobotiga. Tot i que, ahir, encara no s’havien tancat xifres, Gras assegurava que la venda havia anat realment bé.

«A Riudoms, hi havia una gentada. L’èxit de la fira i el fet que molts caps de setmana acollim actes populars, s’alinea molt en el treball que fa l’Ajuntament per a fixar Riudoms com a referent de municipi del Camp de Tarragona que aconsegueix atraure veïns d’altres pobles», valorava el regidor de Promoció Econòmica, Sergi Pedret. «Valorem de manera molt positiva la Festa de l’Oli Nou, no només pel que significa per la pagesia, sinó també per la producció d’un aliment tan bàsic i saludable i pel prestigi que això suposa per a la imatge de Riudoms», afegia.

Pel que fa a la producció d’oli, el president de la Cooperativa Agrícola reconeixia que, enguany, «serà un any complicat, la collita és força dolenta pel que fa a la quantitat». «Si arribem a la meitat de l’any passat, ens podem donar per satisfets», afegia.

D’altra banda, Gras destacava la bona salut econòmica de què gaudeix la Cooperativa Agrícola en un context en què les darreres notícies no afavoreixen la confiança en aquest tipus d’organització. «El què succeeix a altres cooperatives no és quelcom que ens afavoreixi, hem de ser realistes. Però, a la Cooperativa de Riudoms, les coses van bé. Els nostres comptes estan auditats i tenim una solvència de la qual pocs gaudeixen», finalitza Salvador Gras.

tracking