Diari Més

Social

Més de 150 voluntaris de la Creu Roja de la demarcació es troben a La Selva del Camp

La Trobada Provincial de Voluntariat és un reconeixement a totes aquelles persones que col·laboren amb la institució

175 voluntaris van assistir a la jornada

Més de 150 voluntaris de la Creu Roja de la demarcació es troben a La Selva del CampCreu Roja Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creu Roja Tarragona va celebrar ahir a La Selva del Camp la Trobada Provincial de Voluntariat, una acció que es duu a terme anualment i que esdevé un reconeixement a totes aquelles persones que col·laboren amb la institució. En total, han participat 175 persones de les assemblees locals de Móra la Nova, La Sénia, Reus, Amposta, Gandesa-Móra d’Ebre-Ascó, Calafell-Cunit, Tortosa, Tarragona, Alt Camp, Mont-roig del Camp, Cambrils, Vila-seca i del Punt d’Atenció de la Selva del Camp. A la demarcació de Tarragona el voluntariat de la Creu Roja està format per unes 2.400 persones.

La jornada es va iniciar a les 10 del matí amb un esmorzar de benvinguda a Coselva i el president de la Creu Roja a Tarragona, Ramon Grau, ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament acompanyat de l’alcalde del municipi, Jordi Vinyals. Posteriorment, els participants han visitat diferents punts d’interès del municipi dividits en grups, com són el castell, l’església i Els Ponts. Seguidament, han conegut l’Hort d’Iglesies i les isntal·lacions de Coselva.

Per cloure la jornada, el voluntariat ha fet un dinar de germanor al Casal d’Avis de la localitat, que ha comptat amb la presència del president provincial, Ramon Grau; el tinent d’alcalde Josep Masdeu i el regidor de Familia i Serveis Socials, David Lafuente.

tracking