Diari Més

Ensenyament

El conseller Bargalló anuncia el compromís d'acabar la remodelació de l'Escola Pere Virgili de Vilallonga del Camp

Segons el conseller d’Ensenyament, les obres de la quarta i cinquena fase començaran a l’estiu

Josep Bargalló amb el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona, Jean Marc Segarra.

El conseller Bargalló anuncia el compromís d'acabar la remodelació de l'Escola Pere Virgili de Vilallonga del CampGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló ha inaugurat aquest matí les noves instal·lacions de l’Escola Pere Virgili de Vilallonga del Camp. Aquesta escola encara té pendent la quarta i cinquena fase de remodelació, i el conseller ha anunciat el compromís de finalitzar la remodelació. «Manifestem el nostre compromís ferm d’acabar totes les fases i inaugurar definitivament aquesta infraestructura educativa», ha expressat Bargalló, i ha afegit que «tenim pressupost per fer-ho i voluntat política. A l’estiu començaran les obres, tot i que si l’escola demana començar-les abans, ho farem».

Bargalló ha explicat que l’obra de la quarta i cinquena fase es faran d’una sola vegada i té un pressupost d’uns 600.000€ i és una ampliació per la construcció de més aulari i del menjador escolar que ara està en mòduls prefabricats, per completar el segon pis que està a mitges, per reformar l’aula de psicomotricitat que serà el menjador i per millorar les comunicacions entre els dos edificis.

El conseller d’Ensenyament ha destacat que «aquesta és una escola amb un projecte educatiu d’excel·lència, reconegut per la Inspecció d’Educació i reconegut externament per elements pedagògics importants com la Fundació Baldiri i Reixach», i ha afegit que «si l’escola no fos bona no tindria aquest nivell de peticions de matriculacions que té».

tracking