Diari Més

Política

VOX denuncia el boicot a les seves jornades de formació

Les jornades van ser traslladades de la Selva del Camp a Cunit on, finalment, tampoc se celebraran

El cartell de les jornades que s'havien de celebrar a Cunit

VOX denuncia el boicot a les seves jornades de formacióVOX

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VOX denuncia que les jornades de formació, que se celebraran a totes les províncies d’Espanya el proper 17 de Novembre, han patit un boicot a Tarragona a l’hora d’establir un lloc per realitzar aquestes jornades. «Hem patit dos boicots en menys d’una setmana. Una per pressions del CDR a l’hotel de la Selva del Camp i l’altra, al municipi de Cunit on el regidor de Seguretat Ciutadana, Ivan Faccia, juntament amb el regidor d’Activitat Econòmica, Xavier Salvadó, han pressionat a l’hotel Adia de Cunit», expressa en un comunicat el partit polític.

El partit ultradretà condemna aquestes pressions i les titlla de «mafioses de sicaris supremacistes, rancis i sectaris» i afegeix que «això demostra la seva putrefacció ideològica de dimensions bíbliques, satanitzant a qui els plantem cara ideològicament. Aquestes actituds xenòfobes, totalitàries, rastreres i dictatorials són repugnants, assenyalant a qui no pensem com ells», sentencia el comunicat.

En el comunicat també reclamen la col·laboració ciutadana «patriota» per poder realitzar la jornada de formació, oferint un local i un menú a la formació política. «Demanem ajuda a la ciutadania per plantar cara als tirans que ens volen robar les nostres llibertats i els nostres drets», finalitza el document.

tracking