Diari Més

Obituari

L'església de Sant Pere s'omple per donar l'últim adéu a Ignasi Duran

L'exregidor de Torredembarra va morir el passat dimecres en un accident de trànsit

La cerimònia ha tingut lloc a l'església de Sant Pere de Torredembarra.

L'església de Sant Pere s'omple per donar l'últim adéu a Ignasi DuranDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una gran quantitat de persones s’han congregat avui a les 12 a l’església de Sant Pere de Torredembarra per donar l’últim adéu a Ignasi Duran, exregidor del municipi que va morir aquest dimecres en un accident de trànsit. La cerimònia ha estat molt multitudinària i hi ha assistit familiars, amics i membres del consistori torrenc, així com polítics d’altres municipis i persones del col·lectiu dels advocats.

Duran, advocat de professió, va incorporar-se a la política encapçalant la llista electoral del GIP (Grup Independent Torredembarra) en els comicis municipals del 2011, en les quals va resultar escollit i va accedir al consistori. Duran va formar part de l’equip de govern, ocupant la cartera de Comerç i Turisme, gràcies al pacte signat amb CiU i PP, liderat per l’alcalde Daniel Masagué.Investigat pel Cas Torredembarra, Duran va haver d’abandonar el govern municipal, passant a l’oposició. En les darreres eleccions, celebrades el 2015, va tornar a encapçalar la candidatura del GIT, però en aquesta ocasió la formació que va liderar no va obtenir representació.

Duran va morir aquest dimecres a la tarda quan la moto que conduïa va col·lidir contra un cotxe al punt quilomètric 1.167 en un dels accessos a Cala Romana, que donen accés a les instal·lacions del Tennis Tarragona. El xoc es va produir en un dels punts negres de les carreteres tarragonines.

La cerimònia ha tingut lloc a l'església de Sant Pere de Torredembarra.

L'església de Sant Pere s'omple per donar l'últim adéu a Ignasi DuranDiari Més

tracking