Diari Més

Societat

Cambrils engega un taller d'educació emocional per a joves d'entre 18 i 23 anys

El curs, que s’ofereix cada dimecres a la tarda, està vinculat al Màster en Creixement Personal i Lideratge de la UB

Al taller els joves reben el suport de professionals en tot allò que fa referència a la salut i intel•ligència emocional.

Cambrils engega un taller d'educació emocional per a joves d'entre 18 i 23 anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa la quarta edició del projecte L’Akadèmia, un taller anual per treballar la salut emocional dels joves de 18 a 23 anys. L'activitat és gratuïta i es fa elsdimecres de 17:30 a 20:30 hores a l’Ateneu Juvenil.

Al taller els joves reben acompanyament i suport per part d’un equip de professionals en tot allò que fa referència a la salut i intel·ligència emocional dels joves, i es reforcen les eines i habilitats socials de cadascú. El taller es va iniciar el passat dimecres dia 10 d’octubre però encara queden places lliures.

L’Akadèmia

L’Akadèmia és un projecte educatiu sense ànim de lucre, que neix amb la finalitat d’acompanyar a joves per descobrir qui són veritablement, quin és el seu lloc en el món i quina direcció volen donar a les seves vides.

La finalitat és descobrir el talent natural i potencial de cada persona a través de dinàmiques i classes teòriques. Es tracta d’una exploració d’un mateix per saber què es vol fer a la vida i com es vol fer.

Aquest projecte està format per 16 professionals: psicòlegs, terapeutes, pedagogs, coach d’adolescents i de negocis, instructor de ioga i de meditació, economistes i nous emprenedors. Tots ells col·laboren en el projecte de forma altruista, posant al servei del jovent tots els seus coneixements per tal d’acompanyar als joves en el seu creixement personal.

L’Akadèmia és un projecte vinculat al Màster en Creixement Personal i Lideratge de la Universitat de Barcelona que s’ha implementat en més d’una vintena de ciutats.

tracking