Diari Més

Política

Vox canvia d'emplaçament un acte de la Selva a Cunit per pressions

L’hotel seguirà sent del mateix grup, Hotusa, que va traslladar la seva seu social a Madrid fa un any

Grups antifeixistes es van manifestar el passat mes de juliol.

Vox canvia d'emplaçament un acte de la Selva a Cunit per pressionsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit d’extrema dreta Vox ha decidit canviar d’emplaçament unes jornades de formació que des de feia setmanes havia programat a la Selva del Camp per al proper 17 de novembre. La cita, que ja havia despertat polèmica a les xarxes, se celebrarà molt probablement a Cunit, a l’hotel Exe, segons ha pogut saber aquest diari.

Es dona la circumstància que el passat mes de juliol la formació espanyolista va organitzar el seu campus d’estiu a la mateixa localitat del Baix Camp i que no es va poder celebrar amb normalitat, amb un ampli dispositiu de Mossos d’Esquadra i diversos centenars de manifestants a les portes de l’indret, l’Hotel La Selva, al carrer dels Molins número 10.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, l’hotel no hauria volgut associar més la seva marca amb la del partit i aquesta hauria estat la motivació principal per al canvi. Ni l’hotel ni el partit han volgut fer declaracions al respecte.

Que l’acord ha estat amistós ho demostra el fet que l’esdeveniment tindrà lloc en una altra localitat de la demarcació però en un hotel del mateix grup: Hotusa. Hotusa, la cadena hotelera més gran de Catalunya, va ser una de les empreses que tot just ara fa un any va traslladar la seva seu social a Madrid. A banda d’aquests dos establiments també disposen, a la demarcació, d’una quinzena més, entre ells els del complex de Port Aventura.

Debat i xarxes socials

Entre els punts a tractar a les jornades hi ha les tècniques, estratègies i habilitats en el debat i també es formaran sobre les xarxes socials, el Twitter i el Facebook. La visita del partit coincideix en temps amb l’homenatge a la Guàrdia Civil que van organitzar recentment amb Ciutadans i el Partit Popular a la localitat navarresa d’Altsasu. Va ser aquest passat diumenge quan els líders Albert Rivera (Cs) i Santiago Abascal (Vox) van haver de sortir escortats per no coincidir amb els manifestants contraris a l’empresonament de set joves.

L’Ajuntament nega pressions

Consultat per aquest mitjà, l’Ajuntament de la Selva del Camp nega qualsevol pressió sobre l’hotel per tal que desistissin en acollir l’acte i tan sols hi havien parlat per coordinar serveis de seguretat. Tampoc no s’havia fet pública cap convocatòria.

tracking