Diari Més

Successos

Una turista veïna de Vilafortuny ha mort en un accident de trànsit al Marroc

Els cos sense vida de la dona es repatria avui cap a Barcelona, tot i que el tràgic succés es va produir el passat 27 d’octubre

En l'accident s'hi han vist implicades veïnes de Vilafortuny.

Turistes veïnes de Vilafortuny moren en un accident de trànsit al MarrocGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una turista catalana de Vilafortuny ha mort en un accident de trànsit entre dos vehicles al Marroc, segons informa El Mundo. L’accident es va produir el passat 27 d’octubre, quan dos vehicles van col·lidir frontament a l’entrada de la ciutat de Ras-al Mawar, en la carretera costera que porta a Nazur. Tot i això, la família no va tenir coneixement dels fets fins el 30 d’octubre i el cos sense vida es repatria a Barcelona avui dijous, dues setmanes després dels fets.

Tal com explica el citat mitjà, la causa de l’accident seria l’alta velocitat a la qual circulaven els cotxes quan un d’aquests va intentar avançar a un altre i no va poder tornar al seu carril. Això va fer que els dos vehicles implicats xoquessin frontalment. Fonts properes a la família asseguren a El Mundo que hi ha més víctimes mortals de nacionalitat marroquí. Segons el mitjà, hi hauria almenys una víctima espanyola en estat crític a l’hospital per una lesió al coll.

Pel que fa a la turista de Cambrils, concretament de Vilafortuny, Exteriors ha confirmat que es tracta de María Isabel Trilla, la qual viatjava a Marroc amb freqüència per fer turisme i tasques de cooperació i que ja tenien un altre vol pel desembre. En aquests moments, ni l’Ajuntament de Cambrils ni el Consolat de Marroc a Tarragona disposen d’informació contrastada.

tracking