Diari Més

La Pegatina i Doctor Prats, plats forts de la Festa Major de Sant Martí

També el conegut actor Bruno Oro portarà el seu espectacle ‘Immortal’ el proper 12 de novembre

Imatge de la trobada de gegants que va tenir lloc el passat cap de setmana per la Festa Major del municipi.

La Pegatina i Doctor Prats, plats forts de la Festa Major de Sant MartíAjuntament del Morell.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell ja ha entrat de ple en la Festa Major de Sant Martí. Enguany, una trentena d’actes conformen un programa elaborat des de la regidoria de Cultura, Festes i Joventut. El gruix d’activitat es concentrarà des de demà, dia 9 al 12 de novembre, amb la festa del patró, Sant Martí, diumenge dia 11. El tret de sortida el donarà, la tradició, amb l’anada del Ball de Capgrossos Petits, la cercavila i la ballada del drac la tarda del divendres dia 9. El mateix dia, a les 23 hores, agafaran el protagonisme La Pegatina, Doctor Prats i Dj Sendo, al concert de Sant Martí. Una cita musical ineludible i gratuïta que tindrà lloc al pavelló municipal. Des de la regidoria de Festes han volgut remarcar que «sempre s’aposta per portar al nostre municipi grups de primera línia que tinguin un bon directe, i això comporta que moltes persones de municipis veïns no es vulguin perdre els concerts morellencs» destaca la regidora Judit Fernández.

Dissabte dia 10 hi haurà espai per a les sardanes, els escacs, la carretillada del Ball de Diables del Morell, així com la presentació dels seus nous vestits, a més de concert de tarda i ball de Festa Major, vermut o discoteca mòbil. Diumenge, dia del patró Sant Martí, serà el moment dels actes litúrgics, amb l’ofici de Festa Major i la recepció als Martins i Martines del poble, així com el seguici popular; i també serà la jornada en què ens despertaran les matinades traguejades i acabarem el dia amb el ball de tarda. I, finalment, dilluns serà el torn per al Divertiland de Festa Major, amb rocòdrom, tirolina, jumping, jocs gegants i tradicionals.

El teatre, protagonista

El teatre té un paper important en aquesta Festa Major, amb propostes adreçades a tota mena de públic. La primera, divendres dia 9 a les vuit del vespre amb Tinder sorpresa d’Andreu Casanova. La companyia Circ Pistolet portarà al Morell l’espectacle familiar En companyia, el dissabte 10 a les 11 hores. El plat fort, però, arribarà dilluns 12 a les nou de la nit, amb Immortal de l’actor Bruno Oro.

Els actes previs

Els actes previs a la Festa Major van ser un èxit pel que fa a la participació segons apunten des de l’Ajuntament. El passat dissabte va ser el torn dels vehicles clàssics, amb la 6a trobada preparada des de Clàssics Morell. Un esdeveniment que va arreplegar 1.500 persones.

Diumenge, va tenir una bona acollida la 15a Trobada de gegants organitzada des de l’Associació Cultural Embruix. Una cita amb cercavila i ballada a la plaça de l’església, que va commemorar el 5è aniversari dels Martinets i els Capgrossos petits del Morell.

tracking