Diari Més

Municipal

Les obres de millora del camp de fubtol de Salou comencen en 15 dies

Es construirà un camp de futbol 7, es renovaran vestuaris i es cobriran les actuals grades

L'equipament municipal té una antiguitat de prop de 40 anys i reclama arranjaments.

Les obres de millora del camp de fubtol de Salou comencen en 15 diesAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les reivindicades obres de millora del camp de futbol municipal de Salou començaran de forma immediata, en un termini màxim de quinze dies, segona ha confirmat el regidor de Gestió del Territori de l’Ajuntament, Marc Montagut. Tot i que els treballs tenen un termini d’execució de tres mesos, Montagut assegura que no es tancarà l’actual camp de futbol.

La Junta de Govern Local del passat 19 d’octubre va aprovar definitivament el projecte d’obres ordinàries de millora dels camps de futbol municipal, amb un pressupost que supera els 812.000 euros. Un cop s’aprovin els plans de seguretat i salut i se signin els contractes –quelcom que succeirà en els pròxims dies– s’iniciaran els treballs que contemplen diverses actuacions.

Una de les principals serà la creació d’un camp de futbol 7 amb l’adequació de la plataforma ja existent amb gespa artificial. Es destinarà, principalment, a entrenaments i campionats de categories infantils. Els treballs preveuen nova il·luminació per aquest espai i la compra de material propi, com ara porteries, banderins, banquetes, marcador, entre d’altres. El projecte preveu també la millora en la imatge de l’accés principal i en la seguretat i imatge de la zona on es farà el nou camp de futbol 7 i la dignificació de la zona d’aparcament.

El cinquè lot dels sis en què està dividit el projecte, correspon a la renovació dels vestidors, és a dir, actuacions de serralleria i muntatge, estructura i revestiment, i treballs de paleta. Per últim, les dues grades de l’actual camp de futbol es cobriran amb una estructura metàl·lica.

L’actual camp de futbol té una antiguitat de prop de 40 anys i la renovació de les seves instal·lacions és una vella demanda per part dels esportistes i les famílies dels infants que les utilitzen.

tracking