Diari Més

S'ensorra una casa deshabitada sobre un altre habitatge buit a Santa Coloma de Queralt

Ambdós habitatges han quedat esfondrats parcialment i un arquitecte particular ja tenia l'ordre d'enderrocar l'afectat

Els Bombers treballen al lloc amb quatre dotacions.

S'ensorra una casa deshabitada sobre un altre habitatge buit a Santa Coloma de QueraltRamon Orga Mestre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una casa deshabitada s'ha ensorrat sobre un altre habitatge, també desocupat, a Santa Coloma de Queralt. El succés s'ha produït a les 8.30h del matí i es dóna el cas que un arquitecte privat ja tenia l'ordre d'enderrocar un d'aquests dos edificis, concretament el que ha quedat afectat. Els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc amb un total de quatre dotacions.

Els fets s'han produït a les 8.30h al passeig de la Muralla. La casa situada al número 21 s'ha ensorrat parcialment i ha caigut sobre el número 23, que també ha quedat mig esfondrat. Es tracta de dos habitatges que estan desocupats i, de fet, un arquitecte municipal ja tenia l'ordre d'enderrocat l'edifici situat al número 23. En el succés no hi ha hagut cap persona ferida.

L'empresa privada que ja estava previst que realitzés l'enderrocament d'un dels edificis serà qui s'encarregarà d'enderrocar els edificis i consolidar l'espai, és a dir, deixar-lo lliure de runa sense que suposi cap perill pels ciutadans. Els Bombers ja s'han retirat.

Imatge de l'edifici esfondrat.

S'ensorra una casa deshabitada sobre un altre habitatge buit a Santa Coloma de QueraltRamon Orga Mestre

tracking