Diari Més

Els salouencs gaudeixen de l'esmorzar i la cercavila del 30 d'octubre

El municipi celebra el dia fort de la Festa Major

Els assistents a l'esmorzar popular han gaudit d'un plat de pà amb tomàquet i embotit.

Els salouencs gaudeixen de l'esmorzar i la cercavila del 30 d'octubreGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou està de festa. Aquest dimarts, 30 d’octubre, el municipi viu el dia fort de la seva Festa Major. Molts habitants del municipi s’han costat al passeig Jaume I, just davant del Patronat de Turisme, a les 11 del matí per gaudir del ja tradicional esmorzar popular, organitzat per l’Associació d’Amics 30 d’octubre. Els assistents han pogut degustar plats de pa amb tomàquet amb diversos tipus d’embotit per agafar forces per una jornada plena d’actes festius.

Durant el matí també han tingut protagonisme la missa amb l’ofrena floral i la cercavila d’elements populars, que han omplert els carrers de música, festa i color. Els salouencs han pogut gaudir dels balls dels diferents elements del seguici just abans que se celebrés la gran paella popular, un altre dels actes protagonistes del matí. A la tarda tindrà lloc el tradicional llançament de coets i ball d’orquestra al Parc de Manuel Albinyana, l’esclat de focs i el posterior sopar del 30 d’octubre, que posarà punt i final a la jornada.

Les festes van començar el dimarts 23 d’octubre amb el pregó, a càrrec de qui va ser alcalde de Reus de 1985 a 1999, Josep Abelló Padró. Els actes s’allargaran fins el 4 de novembre. Podeu consultar el programa en aquest enllaç.

Imatge de la cercavila d'elements festius aquest 30 d'octubre a Salou.

Els salouencs gaudeixen de l'esmorzar i la cercavila del 30 d'octubreGerard Martí

tracking