Diari Més

El Morell acull la 8a edició del Pintor Rock

La Granja dels Frares acollirà una trentena de concerts de l’1 al 3 de novembre

Imatge d'una edició anterior del Pintor Rock.

El Morell acull la 8a edició del Pintor RockCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Granja dels Frares del Morell acollirà, de l’1 al 3 de novembre, una trentena de concerts en el marc de la 8a edició del Pintor Rock. Després que l’any passat els promotors de l’esdeveniment arribessin a un acord l’Ajuntament del Morell, els concerts s’han instal·lat en aquest indret de la població, que es prepara per rebre un elevat nombre de públic.

Entre els grups més destacats que actuaran al festival hi ha Berri Txarrak, Soziedad Alkoholika, Gatillazo, Xavi Sarrià, Talco, Reincidentes, Extracto de Lúpulo o Miss Octubre. Les entrades es poden comprar a la pàgina de l’esdeveniment i també a l’oficina del Centre Cultural del Morell, de 17 a 21 hores i fins al 31 d’octubre.

El festival ha engegat enguany una campanya solidària junt a l’organització Help Refugees per recollir tendes de campanya, estoretes, sacs, roba i calçat d’hivern per col·laborar amb camps de refugiats ara que comencen els mesos més freds de l’any. Les donacions es poden fer al punt de recollida que s’habilitarà al festival o bé al Centre Cultural del Morell. També es recullen donatius econòmics en aquest enllaç.

tracking