Diari Més

Successos

El fort vent causa estralls al Camp de Tarragona

Tres dotacions de Bombers retiren algunes planxes metàl·liques de la bastida de Ca l'Ardiaca a Tarragona, mentre que han caigut diversos arbres a Reus i s'han registrat diverses incidències a la zona del Baix Penedès

Els Bombers han hagut de retirar algunes planxes metàl·liques de la bastida de Ca l'Ardiaca per perill de caiguda.

El fort vent causa estralls al Camp de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fort vent que bufa aquest dilluns 29 d'octubre a les comarques de Tarragona, que es troben en alerta taronja, ja causa estralls al territori. Els Bombers han rebut, des de les 8 del matí fins prop de les 4 de la tarda, una vintena d'avisos. Tres dotacions han hagut d'actuar per tal d'assegurar la bastica de l'edifici de Ca l'Ardiaca, al pla de la Seu de Tarragona. A més, han caigut diversos arbres a Reus i s'han registrat vàries incidències a la zona del Baix Penedès.

Entre els avisos que ha rebut el cos destaca el servei que realitzen els Bombers a la ciutat de Tarragona per assegurar la bastida que cobreix l'edifici de Ca l'Ardiaca, situat al pla de la Seu. L'avís s'ha rebut a les 10.52h perquè el vent ha fet perillar diverses planxes de ferro de l'estructura i els efectius del cos han procedit a tallar-les i retirar-les per tal d'evitar que caiguessin i provoquessin danys. Fins al lloc s'hi han traslladat un total de tres dotacions, així com també diversos agents de la Guàrdia Urbana, que han senyalitzat la zona i l'han acordonat per tal que cap vianant hi passi per sota com a mesura preventiva.

Diversos avisos a Reus i el Baix Penedès

Pel que fa a la capital del Baix Camp, s'han registrat un total de set avisos per incidències causades pel vent, cap d'ells greu i tots sense ferits, entre les quals destaquen la caiguda d'arbres. Les fortes ratxes han arrencat un arbre de grans dimensions situat a Mas Carandell i un altre al carrer del Cantàbric, així com han caigut dues branques en una terrassa d'un edifici del carrer Ramón Sandé. El vent també ha fet caure un arbre al mig de la via C-1416 a Reus i un a la T-704 a l'Aleixar.

A la zona del Baix Penedès, sobretot al Vendrell i a Calafell, s'han rebut diversos avisos, la majoria per elements de façanes a punt de caure o caiguts, així com també dos arbres caiguts,un a la carretera de Valls i un altre al recinte de l’institut Andreu Nin. Entre els incidents també destaca el d'una caseta de ferro de la terrassa d'un pis alt del municipi que ha caigut a causa de la ventada.Ningú ha resultat ferit, encara que diversos vehicles han resultat danyats, segons assegura la Policia Local del Vendrell.

El cos policial ha demanat als veïns que evitin la zona i retirin els objectes que puguin caure de balconades i terrasses.

D’altra banda, a Vendrell també hi ha hagut un tall de subministrament elèctric a causeu el temporal. En concret, s’han quedat sense llum un total de 1.294 abonats i una de les zones afectades és l’Oasi. Es preveu que a les 16h quedi resolta la incidència.

Els Bombers afirmen que cap dels incidents és greu i no s'han registrat ferits.

El vent ha arrencat completament un arbre a Mas Carandell, a Reus.

El fort vent causa els primers estralls al Camp de TarragonaGerard Martí

La caseta, després de caure.

Cau una caseta de ferro d'una terrassa del Vendrell a causa del ventPolicia Local del Vendrell.

Imatge d'un arbre caigut al Vendrell-.

El fort vent causa estralls al Camp de TarragonaAjuntament del Vendrell

tracking