Diari Més

Societat

Debat a les xarxes per un vehicle del Ral·li Catalunya 'escalfant rodes' a l'autovia de Salou

El cotxe estava circulant entre trams fent una ziga-zaga entre els cotxes

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels vehicles participants en elRallyRACCCatalunya-Ral·li d'Espanya, que ha tingut com a punt final la localitat de Salou, on també hi havia el parc tancat, ha estat captat mentre circulava entre trams, fent maniobres a una carretera 'oberta'.

El vehicle, a l'autovia de Salou a Reus, va començar a fer una ziga-zaga entre els dos carrils de la carretera, en una maniobra que habitualment realitzen els cotxes de competició per a 'escalfar' els neumàtics.

Una veïna va enregistrar la maniobra i la va 'pujar' a un grup obert de Salou a Facebook. De seguida es va obrir un debat en què es discutia sobre l'oportunitat o la legalitat d'aquestes maniobres en una carretera amb la circulació normal, és a dir, no tancada a la competició. No faltaven, però, els usuaris que disculpaven l'actuació del pilot i li treien perillositat a la maniobra.

Amb tot, també apareixien crítiques a la conducció dels pilots participants en el Ral·li mentre estan fora de la competició. Un dels comentaris explica que a una veïna gairebé l'atropellen mentre creuava en verd un pas de vianants a la plaça d'Europa.

El vehicle feia escalfar les rodes a l'autovia de Salou a Reus.

Debat a les xarxes per un vehicle del Ral·li Catalunya 'escalfant rodes' a l'autovia de SalouFacebook

tracking