Diari Més

Oci

El Grup de Joves de Sarral celebra el primer passadís del terror

L'activitat tindrà lloc el 31 d'octubre de 20h a 22h

Els diners que es recaptin amb el passatge del terror es destinaran a activitats del Grup de Joves.

El Grup de Joves de Sarral celebra el primer passadís del terrorPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquells que vulguin celebrar un Halloween diferent poden apropar-se a Sarral, on es posa en marxa una nova activitat ambientada en aquesta celebració i en la castanyada.

El dimecres 31 d’octubre tindrà lloc un passadís interactiu del terror. La iniciativa és del Grup de Joves del poble, els quals han volgut organitzar aquesta activitat als carrers del Casc Antic del municipi. L’inici del recorregut serà carrer dels Jueus, el carrer més estret d’Espanya, i finalitzarà a l’Ajuntament del poble on els organitzadors posaran un punt de venda de castanyes.

Els diners recaptats d’aquesta venda aniran destinats a activitats que organitzen els joves especialment durant la Festa Major. Des de l’Ajuntament apunten que reben de manera molt positiva aquesta iniciativa donat que «la col·laboració amb els joves és molt benvinguda i sempre que puguem els acompanyarem en aquestes propostes».

L’activitat serà únicament el dia 31 d’octubre. L’horari d’aquesta iniciativa serà de vuit a deu del vespre. D’altra banda, l’activitat és gratuïta i apta per a tots els públics.

tracking