Diari Més

Successos

Un home i una dona resulten ferits en un xoc entre un camió i un cotxe a Vila-rodona

Els afectats han estat evacuats a l'Hospital del Vendrell

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM.

Una pacient salta d'una ambulància en marxa al mig de l'autopistaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona han resultat ferits, la matinada d'aquest dimarts 23 d'octubre, després de veure's implicats en un xoc entre un camió i un turisme a l'AP-2 a l'alçada de Vila-rodona. Els dos afectats han estat evacuats a l'Hospital del Vendrell amb pronòstic menys greu i lleu respectivament.

L'accident s'ha produït a les 4.23h al punt quilomètric 216 de l'autopista AP-2, a l'alçada de Vila-rodona i en sentit Barcelona. Per causes que es desconeixen, un camió i un cotxe han patit una col·lisió per encalç. Com a conseqüència del sinistre, un home i una dona que viatjaven en el turisme han resultat ferits. El SEM s'ha traslladat al lloc amb una unitat i ha evacuat als dos afectats a l'Hospital del Vendrell, l'home en estat menys greu i la dona en estat lleu.

Els Bombers de la Generalitat també s'han desplaçat fins al punt de l'accident amb dues dotacions per tal de desconnectar les bateries dels vehicles implicats en el sinistre i fer la neteja de la calçada. També han acudit al lloc els Mossos d'Esquadra.

tracking