Diari Més

Exposició

Més de 2.500 persones visiten la XXIV Exposició de BoletsVila del Morell

L’entitat Tocats del Bolet va servir 170 kg de menjar a 500 persones en la degustació de diumenge

En la mostra s'hi van poder veure unes 200 espècies classificades, i més d'una vintena sense classificar.

Més de 2.500 persones visiten la XXIV Exposició de Bolets Vila del MorellAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 2.500 persones van passar aquest cap de setmana per la 24a edició de l’Exposició de Bolets Vila del Morell, una cita que combina cultura i gastronomia. Una mostra organitzada per l’entitat local Tocats del Bolet amb la col·laboració de l’Ajuntament del Morell.

En l'exposició s’hi van poder veure unes 200 espècies classificades, i més d’una vintena sense classificar, la gran majoria de les quals de Conca i Terol. Aquestes són les zones on els membres de Tocats del Bolet van trobar més exemplars, però també n’hi havia alguns de Navarra i els Pirineus. Una de les finalitats d’aquesta iniciativa anual és donar a conèixer les varietats verinoses per ampliar el seu coneixement i identificació per part de la població.

Pel que fa a la tradicional degustació de diumenge al migdia, hi van assistir unes 500 persones que van tastar diferents receptes elaborades amb els bolets com a ingredient principal. En total, es van consumir uns 170 kg de menjar.

La mostra dedicada als bolets d’aquest cap de setmana es va completar amb parades de venda de productes relacionats amb la micologia instal·lades a l’exterior de l’Ajuntament.

tracking