Diari Més

Judicial

Jutgen un home per abusos sexuals continuats a Constantí

El judici comença el proper dijous

Imatge d'arxiu de la façana de l'Audiència de Tarragona.

Identificat l'autor de pintades independentistes a la façana de l'Audiència de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim dijous la secció segona de l’Audiència Provincial de Tarragona acollirà l’inici del judici contra una persona acusada d’un delicte continuat d’abusos sexuals i d’un delicte de violació en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer a Constantí entre els anys 2016 i 2017. Segons el fiscal, la víctima es va instal·lar amb la seva filla de dos anys en un domicili que compartia amb un altre inquilí, la persona que serà processada dijous. Aquest, quan va saber que la víctima havia deixat una relació sentimental que mantenia amb un tercer li va fer tocaments i li va reprotxar que no volgués mantenir relacions sexuals amb ell, ara que estava sola. L’acusat va abusar, fins i tot, de la víctima quan aquesta era a la dutxa. En altra ocasió, ho va intentar, però no ho va aconseguir per la resistència que li va oferir la víctima i perquè va aparèixer una amiga, alertada pels crits de la dona.

El fiscal demana fins a quinze anys i sis mesos de presó pels dos delictes: el d’abús sexual i el de violació en grau de temptativa. El judici començarà a dos quarts de deu del matí.

tracking