Diari Més

Municipal

Els plens de l'Ajuntament de Roda es podran seguir en directe per Youtube

La primera prova es farà aquest dijous a la tarda durant la sessió ordinària del mes d’octubre

Els ciutadans podran seguir els plens en directe a través dels seus telèfons mòbils, ordinadors o tauletes.

Els plens de l'Ajuntament de Roda es podran seguir en directe per YoutubeAjuntament de Roda de Berà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els habitants de Roda de Berà podran seguir els plens de l’Ajuntament en directe a través del seu canal de Youtube. El consistori emetrà les sessions a través d’aquesta plataforma mitjançant el programari iOn de viodeoacta que ja utilitzava per tal d’enregistrar-les i emetre-les posteriorment. L’objectiu de l’Ajuntament és acostar-se als ciutadans i ser més «proper, transparent i modern».

El sistema de viodeoacta va substituir l’acta tradicional en paper, la qual es transcrivia paraula per paraula manualment a partir de l’enregistrament sonor del ple. Per a la implantació d’aquest nou sistema es van instal·lar quatre càmeres a la sala de sessions, les quals serviran també perquè els ciutadans puguin seguir des de diferents punts de vista el ple, gràcies al control de realització que es fa en directe des de la mateixa sala.

Tot aquell que ho desitgi podrà seguir el ple a través del seu ordinador, tableta o smartphone accedint al canal que l’Ajuntament té a Youtube. El vídeo del qual quedarà penjat automàticament a la plataforma en finalitzar la sessió.

tracking