Diari Més

Robatoris

Els Mossos d'Esquadra localitzen un pis utilitzat únicament com a punt de receptació d'objectes provinents de furts d'arreu de Catalunya

Els agents van recuperar 560 objectes sostrets en indrets com Montblanc o Segur de Calafell

Tots els objectes sostrets pels lladres

Els Mossos d'Esquadra localitzen un pis utilitzat únicament com a punt de receptació d'objectes provinents de furts d'arreu de CatalunyaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han localitzat un pis a Barcelona que s’utilitzava únicament com a punt de receptació d’objectes provinents de delictes contra el patrimoni arreu del territori català. La investigació va començar el passat 2 de juliol quan els agents catalans van detenir a tres persones xilenes com a presumptes autors de vuit robatoris amb força a l’interior de domicilis i es van fer entrades judicials als seus habitatges de Vilafranca del Penedès i Barcelona on van localitzar una quantitat important d’objectes de valor.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el Jutjat d’Instrucció número quatre de Tarragona va decretar el seu ingrés a presó. Els agents van localitzar a alguns dels propietaris dels objectes robats i, en aquest procés, van descobrir cinc nous robatoris amb força a l’interior de domicilis de Barcelona, Mataró i Segur de Calafell.

El 21 d’agost van identificar aquestes tres persones a la població de Montblanc i l’Àrea Regional de Trànsit de Tarragona va donar l’avís. Els agents van iniciar una nova investigació d’aquest grup de persones que els va permetre demostrar la seva participació en un robatori amb força en un domicili de Castelló de la Plana, a la Comunitat Valenciana.

Fruit de les investigacions, els Mossos d’Esquadra van comprovar com aquests tres individus, després de cometre el furt, van adreçar-se a Barcelona i van contactar amb un home de nacionalitat marroquina a qui van donar-li un mocador ple de joies d’or i tres rellotges d’alta gamma, fet que va alertar als investigadors que aquest quart home era presumptament un receptador dels objectes que sostreien.

Arrel d’aquest descobriment, van localitzar a Barcelona un domicili utilitzat únicament com a punt de receptació i magatzem d’objectes provinents de delictes contra el patrimoni. En aquesta casa van trobar 560 objectes de valor, principalment mòbils, ordinadors i càmeres fotogràfiques. A hores d’ara, els investigadors han aconseguit localitzar 170 propietaris d’aquests objectes recuperats i els han retornat les seves pertinences.

tracking