Diari Més

Rescat

Rescaten cinc persones just abans que s'enfonsi el seu veler

Salvament Marítim ha evacuat tres tripulants amb helicòpter a Reus i dos amb llanxa a Cambrils, tots cinc es troben en bon estat

El veler just quan s'enfonsa al fons del mar

Rescaten cinc persones just abans que s'enfonsi el seu velerSalvamento Marítimo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salvament Marítim ha rescatat a cinc tripulants in extremis aquest matí quan el seu veler estava a punt d’enfonsar-se al fons del mar. El veler participava a la regata de Les Roques des de Cambrils i es trobava a 17 minuts de Tarragona i a 10 de l’Ametlla de Mar.

El servei de rescat marítim ha activat l’helicòpter Helimer 204 i l’embarcació Salvamar Fomalhaut que han aconseguit rescatar sans i estalvis als cinc tripulants. Amb l’helicòpter han rescatat tres d’ells i els han portat a Reus mentre que els altres dos tripulants s’han quedat al veler intentant evitar que aquest naufragués per complet.

Minuts més tard, l’embarcació Salvamar Fomalhaut els ha agafat perquè el veler ja s’estava enfonsant per complet i els ha evacuat a Cambrils. Tots els tripulants es troben en bon estat i, afortunadament, tant sols hi ha hagut danys materials, amb el veler enfonsat al fons del mar, tal i com es pot veure en aquest vídeo de Salvament Marítim.

tracking