Diari Més

Oci

La Terra Alta vol esdevenir una destinació cicloturística de referència a Catalunya

Han presentat nou rutes adaptades per al turisme ciclista familiar, d’oci i de carretera

Una de les rutes que es poden fer amb BTT per la Terra Alta

La Terra Alta vol esdevenir una destinació cicloturística de referència a CatalunyaConsell Comarcal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aconseguir que la Terra Alta esdevingui una destinació de referència per a la pràctica del cicloturisme a Catalunya. Aquest és l’objectiu pel qual neix la iniciativa «Cicloturisme Terra Alta», un projecte presentat ahir a Gandesa i que té com a punt de partida l’«èxit» i «consolidació» de la via verda com una destinació de turisme familiar. El Consell Comarcal ara vol convertir tota la contrada en un «veritable paradís» per als ciclistes, amb nou noves rutes segmentades per a diferents tipologies d’usuaris i la certificació de 17 establiments d’allotjament com a empreses adaptades al turisme del pedal.

D’aquesta manera la Terra Alta fa un pas més en la seva línia de promoció com a una destinació de turisme rural mitjançant la creació de diferents productes adaptats al cicloturisme, que «ens demanaven més quilòmetres de rutes i més nivell de dificultat que la via verda», va afegir Carles Luz, president comarcal.

A banda de les nou noves rutes i dels 17 establiments d’allotjaments que han adaptat la seva oferta de serveis al cicloturisme, també s’ha presentat una guia a paper, vinculant el cicloturisme als actius turístics de la comarca, editada en quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès. A més, també han readaptat la pàgina web de turisme de la Terra Alta, amb un espai per al cicloturisme on es pot descarregar la informació i les imatges de les diferents rutes cicloturistes i visualitzar les empreses adaptades. Finalment, també han realitzat un vídeo general i tres espots diferenciant les rutes de BTT, les adaptades al públic familiar i les de ciclisme de carretera.

tracking