Diari Més

Política

La CUP i Arran Cambrils denuncien la contractació de l'empresa Levantina Seguridad

L’ajuntament la va contractar per la 9a Mostra de vi i gastronomia i les entitats denuncien que molts treballadors són membres d’España 2000

El parc del Pescador durant la 9a Mostra de vi i gastronomia de Cambrils

La CUP i Arran Cambrils denuncien la contractació de l'empresa Levantina SeguridadDiputació de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP i Arran Cambrils denuncien la contractació de l’empresa Levantina Seguridad el passat cap de setmana per la 9a Mostra de vi i gastronomia. Aquestes entitats denuncien que molts dels treballadors de Levantina Seguridad són membres o han format part del partit d’extrema dreta España 2000, fundat i presidit fins al 2015 per José Luis Roberto, qui també és un dels empresaris i cap de seguretat d’aquesta empresa.

Des la CUP i Arran Cambrils recorden que pel Concurs de Castells de Tarragona, ja van denunciar la contractació d’aquesta empresa de seguretat. «Desenes de persones van denunciar que van ser coaccionades per part dels membres d’aquesta empresa, exigint-les-hi que s’expressessin en castellà o fent comentaris sobre la seva vestimenta», expliquen en el comunicat. A més, argumenten que els vigilants de seguretat lluïen tatuatges amb símbols nazis o feixistes.

Com que a partir d’aquests fets, l’empresa que gestiona la TAP va decidir deixar de subcontractar Levantina Seguridad, des del Nucli de Suport de la CUP i Arran Cambrils exigeixen explicacions tant a l’equip de Govern, com al Patronat Municipal de Turisme per contractar aquesta empresa i demanen que es rescindeixin totes les relacions comercials futures.

tracking