Diari Més

El Vendrell ret homenatge a Pau Casals, en el 45è aniversari de la seva mort

L’Associació Musical Pau Casals del Vendrell organitza una dotzena d’actes culturals i musicals

Imatge de la presentació de la programació del Mes Pau Casals del Vendrell.

El Mes Pau Casals aprofundirà en la relació del violoncel·lista amb Federico García LorcaAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 22 d’octubre de 1973 Pau Casals va morir a San Juan, Puerto Rico a l’edat de 98 anys. Casals va néixer al Vendrell i l’Associació Musical Pau Casals d’aquest municipi vol homenatjar-lo, un any més. Per fer-ho han preparat una dotzena d’actes culturals i musicals que van començar el passat 21 de setembre i que s’allargaran fins al 27 d’octubre.

Els actes van començar amb una lectura de poemes de Federico García Lorca amb música en directe. El plat fort de les activitats arribarà aquest dilluns 22 que començarà amb una ofrena Floral a la tomba de Pau Casals, al cementiri del Vendrell, a les cinc de la tarda, i continuarà a les nou del vespre a l’auditori del Tívoli amb un concert commemoratiu del 45è aniversari de la mort del músic. El concert anirà a càrrec de la Camerata Eduard Toldrà i tindrà un preu de 15 euros.

Els dies posteriors la música continuarà amb un concert d’orgue a l’església parroquial del Vendrell, amb música als museus i l’acte de cloenda del mes Pau Casals amb un concert a càrrec de Menuhin Academy Orchestra entre d’altres activitats.

tracking