Diari Més

Un tractor queda encallat a la riera de Barenys de Salou i un turisme a la riera de Maspujols de Cambrils

El col·legi Francès de Reus ha suspès les seves classes aquest divendres perquè s'ha tallat la riera del Molinet, ja que hi baixava molta aigua

Imatge del tractor encallat a la riera de Barenys de Salou.

Un tractor queda encallat a la riera de Barenys de Salou i un turisme a la riera de Maspujols de Cambrils324.cat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp de Tarragona ha patit diverses afectacions a causa de les pluges del matí d'aquest divendres. Les més destacades han estat les incidències relacionades amb un tractor i un turisme, que han quedat encallats a Salou i a Cambrils respectivament a causa de la crescuda d'aigua de les rieres de Barenys i Maspujols.

Pel que fa al cas de Salou, un tractor es trobava realitzant tasques per reforçar els marges a la platja de Ponent, just a la desembocadura de la riera de Barenys, quan el conductor ha calculat malament i s'ha vist sorprès per l'aigua, que l'ha cobert gairebé completament. La Policia Local de Salou i l'empresa propietària del vehicle han actuat en aquest servei, en el qual el conductor ha sortit il·lès i pel seu propi peu. Pel que fa al tractor, aquest ha estat tret del lloc per una altra excavadora.

Per altra banda, un altre vehicle també s'ha quedat encallat en una riera, aquest cop a Cambrils. Es tracta d'un cotxe que s'ha quedat atrapat en aquesta riera a l'alçada del Molí de la Torre, al camí del Castell de Vilafortuny. La Policia Local ha donat assistència al conductor, que ha pogut sortir pel seu propi peu. El cotxe però, encara no ha estat retirat, cosa que ha fet que la crecuda de l'aigua el cobreixi gairebé fins al sostre. La Policia Local ha tallat el pas en aquest tram de la Riera.

Cal dir que a Cambrils també s'ha tallat la Via Augusta al pas del Barranc del Regueral, concretament entre l'Avinguda Vilafortuny i el camí del Corralet. També ha quedat tallada per acumulació d'aigua l'Avinguda Diputació, que ja es troba oberta al trànsit.

La Riera de la Bisbal, al seu pas pel Vendrell, també ha obligat a tallar diverses vies del municipi. A més, el Servei Català de Trànsit informa que es troba tallada la TV-3146 al quilòmetre 1 al seu pas per Vila-seca per inundacions.

Una altra incidència s'ha produït a Constantí, on un arbre ha caigut al mig de la via i la talla completament al trànsit.

Suspenen les classes al col·legi Francès de Reus

Una altra de les conseqüències de les pluges ha estat la suspensió de les classes, aquest divendres, al Col·legi Francès de Reus. El motiu és que la Guàrdia Urbana de la ciutat ha tallat l'accés a la riera del Molinet, que baixa amb força aigua, per la qual cosa els alumnes no han pogut arribar a l'escola.

tracking