Diari Més

Successos

Persecució policial entre Cambrils i Salou per aturar un conductor begut que havia fugit d'un control

L’home, que va acabar detingut, va circular amb excés de velocitat i sense llums per la C-14

Imatge d'arxiu de la Policia Local de Cambrils.

Policia Local de CambrilsWordpress

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor que resultava circular sota els efectes de l’alcohol va protagonitzar una persecució policial, ahir dijous a la C-14 entre Cambrils i Salou, després de fugir d’un control de establert en el primer municipi. Durant la persecució, l’home va circular amb excés de velocitat i momentàniament sense llums per la carretera, motiu pel qual va aconseguir despistar la patrulla de la Policia Local de Cambrils que el perseguia. Finalment, però, l’home va poder ser interceptat a Salou per la policia local d’aquesta població gràcies a la col·laboració entre els dos cossos de seguretat.

Els fets es remunten poc després de les 5 de la matinada d’ahir dijous, quan la Policia Local de Cambrils va demanar a un turisme Audi A4 que s’aturés en el marc d’un control establert a l’Avinguda Diputació. El conductor va fer cas omís dels agents i va emprendre la fugida en direcció Salou. En aquest moment una patrulla del cos policial municipal va iniciar una persecució per tal d’interceptar el vehicle, a més d’alertar dels fets a la Policia Local de Salou, la Guàrdia Urbana de Reus i als Mossos d’Esquadra per demanar-los col·laboració.

Durant la fugida, el conductor, de 39 anys i veí de Guadalajara, va circular amb excés de velocitat per la C-14 –va fer saltar el radar- i va apagar momentàniament els llums del vehicle per tal d’avançar un altre cotxe, moment en el qual els agents de Cambrils van perdre-li la pista. Gràcies a la col·laboració entre els cossos policials, la Policia Local de Salou va poder interceptar el fugitiu a la plaça de la Sardana del municipi.

Un cop interceptat, els agents van escorcollar el vehicle i van practicar la prova d’alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat positiu de 0,87 mg/l. Per tots aquests fets, els agents van instruir diligències penals contra l’home pels delictes de conducció temerària i contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques.

tracking