Diari Més

Policial

Interior dóna el vistiplau al Pla Local de Seguretat de Vila-seca

Va quedar aprovat durant la Junta Local de Seguretat, presidida pel conseller Miquel Buch

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el conseller d'Interior, Miquel Buch, a la Junta Local.

Interior dóna el vistiplau al Pla Local de Seguretat de Vila-secaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta Local de Seguretat de Vila-seca va aprovar ahir tot el paquet de plans de seguretat del municipi pel període 2019-2022. El conseller d’Interior, Miquel Buch, va presidir la reunió en la que hi van participar els màxims responsables dels cossos de seguretat i emergències, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Portuària i Guàrdia Civil, i l’alcalde de Vila-seca. La sessió va servir també per analitzar l’estat i les problemàtiques en matèria de seguretat del municipi.

El titular d’Interior va expressar el seu agraïment al consistori per la tasca duta a terme en aquesta matèria. «La implicació dels ajuntaments en matèria de seguretat és necessària i Vila-seca és un exemple d’aquest compromís», afirmava.

Buch també va fer balanç de la seguretat al municipi, i va destacar que la bona coordinació policial ha permès dur a terme dues operacions que han acabat amb fets delictius com ara dues onades de robatoris. Tot i així, el conseller va apuntar que «el nombre de fets delictius a Vila-seca no despunten respecte a la resta del país. És més, en algunes de les dades el municipi està per sota de les dades delinqüencials», afegia.

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, també va valorar molt positivament la reunió, que va qualificar d’extraordinària i molt important «perquè s’hi han aprovat documents essencials per a la seguretat pública dels propers anys». La reunió, que es va celebrar a l’Ajuntament del municipi, també va comptar amb la participació del regidor delegat en matèria de Seguretat Pública, Josep M. Pujals, del director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí, del delegat territorial del Govern a Tarragona, Òscar Peris, de la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begoña Curto, i del director dels Serveis Territorials del departament d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, entre d’altres autoritats.

La de Miquel Buch no va ser l’única visita d’un conseller que va rebre ahir Vila-seca. Durant el matí, la consellera de Presidència, Elsa Artadi, va signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Vila-seca i va passejar pels carrers del municipi, on va conversar amb alguns veïns. Elsa Artadi, acompanyada per l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, va visitar l’edifici de la Cooperativa Agrícola i el Castell de Vila-seca.

tracking