Diari Més

Els bolets tornaran a cobrar protagonisme aquest cap de setmana al Morell

L’Exposició de Bolets Vila del Morell, la qual es podrà veure tot el cap de setmana,  arriba a la XXIV edició

Una imatge de l'exposició de l'any passat.

Bolets de tots tipus i mides al MorellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entitat Tocats del Bolet amb la col·laboració de l’Ajuntament del Morell organitza, aquest cap de setmana, la XXIV edició de l’Exposició de Bolets Vila del Morell. La mostra es podrà veure aquest 20 i 21 d’octubre a les sales del consistori del municipi i combinarà cultura i gastronomia.

L’exposició obrirà portes el dissabte dia 20 de 16 a 20 hores i diumenge 21 de 10 a 20 hores. A més, diumenge a les 12 del migdia arribarà el moment dedicat a la gastronomia, amb una degustació de plats elaborats amb els bolets com a ingredient bàsic.

Els visitants podran veure un variada col·lecció de bolets, tots ells exposats en reproduccions en miniatura dels seus respectius entorns naturals. Cal recordar que l’Exposició de bolets Vila del Morell inclou tant espècies comestibles com no comestibles, a fi que els visitants puguin aprendre a distingir-los.

Aquest cap de setmana dedicat al bolet es completarà a l’exterior de l’Ajuntament amb la instal·lació de diferents punts de venda de productes relacionats amb la micologia.

tracking