Diari Més

Serveis

El Consell es defensa de les crítiques dels Pallaresos de manca de diligència després del tornado

L'ens comarcal diu que va anar més enllà de les seves competències per enviar els vuit contenidors de poda que han arribat aquest dimecres

Els contenidors per la recollida de les restes dels arbres han arribat aquest dimecres.

El Consell es defensa de les crítiques dels Pallaresos de manca de diligència després del tornadoDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La urbanització Pallaresos Park (Els Pallaresos) ha rebut aquest dimecres vuit contenidors per a la recollida de poda per tal de dipositar les restes dels pins que s’estan talant després que un tornado provoqués diumenge la caiguda de més de 200 arbres de gran alçada a la zona.

Davant les crítiques del regidor de Serveis dels Pallaresos, Xavier Marcos, cap al Consell Comarcal del Tarragonès per no haver enviat els contenidors de poda que havien demanat de forma immediata, l’ens comarcal es defensava amb un comunicat tot dient que havia actuar amb la màxima diligència i que, fins i tot, va anar més enllà de les seves competències per fer-ho.

Segons el Consell, després de rebre la sol·licitud de l’Ajuntament dels Pallaresos (dilluns a les 12.40 h.), es va posar en contacte amb l’empresa encarregada per veure si podia encabir la petició dins del serveis que té contractats. Dimarts al matí, diu el Consell Comarcal, es va informar el consistori sobre les condicions i el preu del servei i es rebia la conformitat municipal. Aleshores «van començar els contactes per tal que Ajuntament i empresa adjudicatària es coordinessin», diu el comunicat. «És a dir, des del Consell Comarcal es van gestionar, de la forma més àgil possible, les necessitats urgents que eren responsabilitat exclusiva municipal», afegeix.

tracking